sobota 11. listopadu 2017

ZPÁTKY NA STARTU DEN PO DNI

S létem začal návrat s názvem ZPÁTKY NA STARTU (týden po týdnu můžete sledovat v blozích s tímto názvem) a já se pomaličku začala srovnávat. To slovo "pomaličku" bych dvakrát podtrhla, ztučnila a ještě vyvedla v barvách. 

pomaličku

Jde to pomalu. Hodně pomalu. Ale už zvládám věci, které jsem před rokem musela postupně opouštět - a ještě něco k tomu. Víkendy trávím v taneční škole a poskakuju, přešlapuju, válím se po zemi, protahuju, ba i parodii na balet předvádím. Ano, v pondělí se vždycky nemůžu hnout, ale to je na jiný blog ;-)

Občas ukážu nějaký jídelníček a občas klidně prásknu nějaké dortíčky nebo včera husičku! Však kdo mě sledujete na moji FB stránce, vidíte to na vlastní oči. A že ta husička včera teda byla! 


Ale taky poslouchám, jak bych teda měla ukázat podrobně, co a jak každý den dělám, jím, cvičím a jak takový den vypadá. 

Poslední týdny totiž jsou po pracovní stránce asi nejšílenější v roce. Je to hodně velký zápřah. A do toho ta škola! Takže stres útočí ve velkém stylu. Ale jak to teda vypadá v praxi? Co každý den zvládnu a co ne? Dá se u toho krabičkovat? A jak narvat do tak šílených dnů pohyb?


Ha! Praxe ukáže! 
Den po dni odhalím slovem i obrazem. 
A uvidíme, co půjde a co ne. Co se odcvičí, co uvaří, co nakrabičkuje, a kdy zvítězí lenivost a hospoda a dortíček a husička a hormony a stres a spousta práce..., a další výmluvy ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat